Annemette Thomsen og Jette Friis O’Bróin har arbejdet sammen gennem mange år i forskellige projekter – blandt andet i flere år i et stort projekt på Seruminstituttet og Det grønlandske Patienthjem.

Jette Friis O'Broin

Jette Friis O'Broin

Jette Friis O’Bróin er journalist, kommunikationsrådgiver, forfatter, webfilm- og podcastproducer samt underviser.

Jette har arbejdet med projektledelse og kommunikation på mange platforme og i forskellige regi – Aarhus Universitet, AIDS Fondet, Ældre Sagen, Realdania, Natteravne, BRF, Nordea fonden, Det Kriminalpræventive råd, HK, Skat, Dokumentar Filmskolen m.fl

Herudover har Jette som associeret partner i et stort kommunikationsbureau rådgivet forretningsfolk og politikere i kommunikation og krisehåndtering.

Anne Mette Thomsen

Anne Mette Thomsen

Annemette Thomsen er master i organisationspsykologi (MPO), sundhedsinformatik (MI) og public health (MPH), og er certificeret i en lang række testværktøjer og læringsspil. Annemette er desuden certificeret coach og har gennemgået efteruddannelse, kurser og seminarer i ledelse, teamudvikling, samarbejde, trivsel og personlig kommunikation.

Annemette arbejder med både individuel sparring, rådgivning og coaching af ledere og med lederteamudvikling. Hun er en erfaren underviser og facilitator på lederkurser, og har trænet og rådgivet både nyudnævnte og erfarne mellem- og topledere i offentlige og private virksomheder.

Download vores brochure her